Hjemmesider, der sælger

Det første indtryk tæller - og det gælder endnu mere på nettet, hvor brugeren forsvinder lynhurtigt, hvis din hjemmeside er langsom, mangler brugervenlighed eller ikke kommunikerer dit budskab tydeligt.
Hjemmesiden er vore dages visitkort - og det skal være smukt, formidle hvem du er og sælge budskabet!

Alle vore hjemmesider er:

 • Designet i WordPress - med WordPress får du en hjemmeside du altid kan bygge videre på, hvis du f.eks. senere ønsker en shop, en medlemsklub eller andre funktioner. Og så er WordPress brugervenligt og nemt at søgemaskineoptimere.
 • Mobilvenlige - fordi over halvdelen af al søgetrafik idag sker på mobil eller iPad. Din hjemmeside er ikke brugervenlig hvis den ikke er responsiv!
 • Udviklet i dialog med dig. Hos os bliver der lyttet til dine ønsker og du får mulighed for rettelse af webdesign flere gange, så alt er til din tilfredshed. Til sidst bliver du undervist i, hvordan du selv retter på siden.

Få 5 nemme tips til en bedre hjemmeside

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 nemme tips til en mere sælgende hjemmeside. Nyhedsbrevet kommer ca. 1 gang om måneden og du kan altid framelde dig.

Ofte stillede spørgsmål når du skal have ny hjemmeside

Hvordan foregår det? Hvad er processen?

 • Først mødes vi (fysisk eller pr. telefon) og snakker om dine ønsker og behov.
 • Du får et overslag over, hvor mange timer det vil tage. Jeg giver ikke et fast tilbud, da mange ting kan ændre sig i løbet af udviklingen af din hjemmeside, men overslaget er realistisk og holder for det meste.
 • Du får en faktura og betaler før vi går videre.
 • Du udfylder et spørgeskema, hvor du bl.a. henviser til 3 hjemmesider, som du synes godt om og fortæller hvorfor. Her kommer du også med ønsker til skrifttyper, billedstil, farver m.m. Du køber domæne og webhotel, f.eks. på UnoEuro.com og sender mig koderne.
 • Jeg kommer med et visuelt forslag til skrifttyper, farver og stil udfra dine svar på spørgeskemaet. Når du har godkendt forslaget, går jeg i gang med første udkast til hjemmesiden på selve websitet.
 • Vi gennemgår siden sammen og laver ændringer, hvis du ønsker det.
 • Jeg lægger billeder og tekst på, hvis vi har aftalt det, og sammen gennemgår vi siden endnu en gang og får lavet de ændringer du ønsker.
 • Du får en video, hvor jeg viser dig, hvordan du selv kan arbejde på siden i fremtiden. Hvis du er i tvivl om noget, gennemgår vi det sammen online.

Kan jeg få hjælp til tekster?

Jeg kan hjælpe dig med korte salgstekster og sørge for at din side kommunikerer hvad den skal på et overordnet plan. Derudover har jeg et samarbejde med journalist Anita Cordes, som er specialist i tekster til nettet.

Hvad koster det?

Det kommer an på, hvor meget du selv vil være med i processen – skal vi lave det hele for dig, eller vil du spare nogle penge, ved f.eks. selv at lægge indhold på undersiderne? Se priseksempler længere nede på siden eller se vores timepriser her

Hvor finder jeg nogle gode billeder?

Som uddannet fotograf kan jeg tilbyde hjælp til produktfotos, valg af billeder fra billeddatabaser (f.eks. Pixabay) og optimering af fotos til nettet. Hvis du skal have optaget nye portrætfotos henviser jeg til min kollega Ty Stange, som er en dygtig portrætfotograf.

Hvilke hostingfirmaer kan du anbefale?

UnoEuro er et rigtig godt bud på en billig og brugervenlig host.

Hvilke WordPress temaer vil du anbefale

Denne side er lavet i luksustemaet Thrive, som har en masse gode salgsfeatures og 10 forskellige flotte templates. Hvis du har nogle helt specifikke ønsker til design m.m., anbefaler jeg Total temaet, som er meget fleksibelt designmæssigt, men ikke har de samme konverterings-features som Thrive.

Priser på hjemmesider:

GØR DET SELV

Jeg hjælper dig med installering af WordPress, tema og plugins og hjælper dig i gang med 2 timers undervisning 1:1

Tidsestimat: 4 timer

Du: er ikke bange for teknik og vil selv arbejde med design.

3000 kr.

Prisestimatet er excl. moms

CO-CREATION

Du får opsat en flot forside og en underside skabelon, men lægger selv indhold på dine undersider.

Tidsestimat: Minimum 7 timer

Du: ønsker et professionelt resultat og har tid til selv at gøre en indsats.

fra 5250 kr.

Prisestimatet er excl. moms

VI KLARER DET

Du afleverer blot tekst og billeder, vi ordner resten for dig.

Tidsestimat: Minimum 10 timer.

Du: har supertravlt i din virksomhed og vil helst bruge tiden på det du er god til.

fra 6500 kr.

Prisestimatet er excl. moms

profile-pic

Gitz Design

Efter rigtigt mange timer og lange aftener her i de seneste måneder har vi nu endelig fået vores nye og opdaterede hjemmeside på plads og den er nu i luften – vi synes selv den er blevet super god…

En kæmpe tak for hjælp til det flotte design, tekniske løsninger og god sparring til Kirsten Fich Pedersen og mange råd, inspirerende tekster og lige så god sparring fra Anita Riis Cordes…

Søren Gitz-Johansen, Direktør