Hjemmeside Design Pakken - Top3 Webdesign

Hjemmeside – Design pakken

kr. 7,800.00

Hjemmeside Designpakken er til dig, som har en vag idé om, hvordan din hjemmeside skal se ud og har brug for et design-udspil fra en professionel designer.

Du har måske et billede du godt kan lide eller nogle hjemmesider du synes er flotte. Ud fra dem skaber jeg et udvalg på 2 – 3 layoutudkast, som vi kigger på sammen og retter til, indtil du står med et udkast til en grafisk identitet som du kan stå inde for og som udtrykker det der er unikt ved din forretning.

Derefter sætter jeg din hjemmeside op med alle de funktioner den skal have og vi kigger på den igen og retter til, indtil du er tilfreds. Pakken inkluderer to korrekturgange, hvor alt kan skiftes ud.

Til sidst underviser jeg dig i hvordan du vedligeholder din side og lægger indhold på de undersider, jeg har oprettet for dig.

Kategori:

Beskrivelse

Hjemmeside Design Pakken foregår på denne måde:
  • Først mødes vi (fysisk eller pr. telefon) og snakker om dine ønsker og behov.
  • Du udfylder et spørgeskema, hvor du bl.a. henviser til 3 hjemmesider, som du synes godt om og fortæller hvorfor. Her kommer du også med ønsker til skrifttyper, billedstil, farver m.m. Du køber domæne og webhotel, f.eks. på UnoEuro.com og sender mig koderne.
  • Jeg kommer med et visuelt forslag til skrifttyper, farver og stil udfra dine svar på spørgeskemaet. Når du har godkendt forslaget, går jeg i gang med første udkast til hjemmesiden på selve websitet.
  • Vi gennemgår siden sammen og laver ændringer, hvis du ønsker det.
  • Jeg lægger billeder og tekst på forsiden, opretter og designer undersider og designer kontaktside og prisside.  Jeg installerer diverse plugins (ekstra funktioner) og får dem til at virke og se godt ud. Sammen gennemgår vi siden endnu en gang og får lavet de ændringer du ønsker.
  • Du får en video, hvor jeg viser dig, hvordan du selv kan lægge indhold på undersiderne og arbejde på siden i fremtiden. Hvis du er i tvivl om noget, gennemgår vi det sammen online.