Priser

Hos Top3 Webdesign kan du få så lidt eller så meget hjælp til din markedsføring som du ønsker, alt afhængig af hvor meget du selv har lyst til at deltage. Du får ikke et fast tilbud, men alt arbejde bliver dokumenteret og vores oveslag holder næsten altid, med mindre der sker uforudsete udviklinger i projektet eller du ønsker flere features undervejs.

Klippekort:

Al arbejde hos Top3 Webdesign bliver betalt forud med klippekort og timeforbruget bliver dokumenteret på MyHours.com

1 time

Eksempel på brug: Du står f.eks. med et konkret teknisk problem, men har ikke brug for yderligere support.

950 kr.

Prisen er excl. moms

3 timer

Eksempel på brug: Du har en virksomhed med hjemmeside, nyhedsbreve, Facebook m.v. og har løbende brug for hjælp, når det tekniske driller eller der skal ske ændringer

2250 kr.

Prisen er excl. moms

10 timer

Eksempel på brug: Du har et større projekt, f.eks. ny hjemmeside, webshop eller lignende. Eller du vil gerne have en fast aftale omkring udarbejdelse af nyhedsbreve, annoncer, Facebook annoncering osv.

6500 kr.

Prisen excl. moms

Pris på hjemmeside

Prisen på en hjemmeside kan variere meget afhængigt af, hvor klar du selv er på, hvad du ønsker. Hvis designet skal ændres flere gange undervejs tager det længere tid, end hvis hjemmesidedesignet er mere eller mindre fastlagt på forhånd. Derfor starter jeg altid med en grundig afklaring af stilart, farver og skrifttyper, som er basis for hvordan din hjemmeside kommer til at se ud i sidste ende.

Prisen afhænger også af, hvor meget du selv ønsker at deltage: kan du f.eks. selv lægge tekster og billeder på dine undersider, sparer det en del tid.